Jij wil een overzichtelijke website, zodat klanten een helder beeld krijgen van je bedrijf, onderneming of organisatie. Nu is het een beetje een rommeltje, of onduidelijk waar je voor staat. Misschien is het zelfs tijd voor rigoureuze veranderingen in de structuur en inhoud. Geen probleem, daar ben ik voor!

 

Mijn werkwijze

Ik ga met jou en eventueel je collega's rond de tafel om erachter te komen wat je website nodig heeft. Wie wil je ermee bereiken, en wat wil je precies vertellen? Ik vraag door tot we de kern te pakken hebben. Vervolgens schrijf ik nieuwe stukken, redigeer huidige teksten of maak een advies. Ik lever altijd eerst een korte voorbeeldtekst, zodat jullie je gewenste stijl kunnen aangeven. 

 

Heb je nog geen website?

Als je nog geen website hebt, zijn er in grote lijnen twee opties: 

  • De eerste optie is kiezen voor een sitebuilder-programma. Zo'n kant-en-klare website kan je zelf invullen. Ik heb mijn website gemaakt via JouwWeb. De teksten en afbeeldingen pas ik makkelijk aan, en ik kan altijd extra pagina's toevoegen. 
  • De tweede optie is om een bedrijf en/of vormgever te vragen om jouw website te bouwen, zodat je een uniek design krijgt. Vervolgens kan je de website zelf beheren, of laten beheren door de maker. 

 

Waar heb je behoefte aan? Ik help je graag om te ontdekken wat je nodig hebt!